Terug naar overzicht

Stages en Traineeships

Samen Beter Leren, dat is wat we je beloven bij Bergh Bouwgroep. Of je nu net begonnen bent met je studie, hard op weg bent om af te studeren of je wilt oriënteren op een carrière in de bouw/techniek. Wij doen ons best om je verder te helpen!

Onze mogelijkheden zijn heel divers. Bergh Bouwgroep beschikt over meerdere disciplines en specialiteiten die vooral raakvlak hebben met de bouw en techniek. De diverse bedrijven van Bergh Bouwgroep beschikken over voldoende leermeesters en begeleiders die je graag helpen met het ontwikkelen van je persoonlijke en professionele vaardigheden. 

Op zoek naar een passende stage?

Kom eens kennismaken! Binnen onze bedrijven kun je op alle niveaus stage lopen. Heb je affiniteit met de bouw, op zowel technisch als bedrijfsmatig vlak dan willen wij met je meedenken om een succesvolle stage te organiseren. Zo bouwen we samen aan een vruchtbare toekomst! 

Benieuwd naar eerder gestarte stagiairs? 

Stage: Bouwkunde (HBO)

Koen - Bergh Bouwsystemen

Lees meer

Stage: Integrale veiligheid (HBO)

Emma - Bergh Brandveiligheid

Lees meer

Stage: Timmerman (MBO)

Teun - Bergh Bouw

Stage: Timmerman (MBO)

Milan - Bergh Beheer & Onderhoud

Lees meer 

 Al klaar met je opleiding maar weet je nog niet goed hoe nu verder?

Oriënteer jezelf tijdens een Bergh Bouwgroep Traineeship 

Met dit programma bieden we een werk- en opleidingstraject aan voor beginnende professionals om zich te oriënteren en ervaring op te doen in de bouwsector. Door van veel verschillende disciplines te proeven ontdek jij wat nu echt bij jouw past. 

De route die je intern aflegt wordt in overleg samengesteld. Tijdens je traineeship werk je bij verschillende afdelingen en in wisselende rollen op diverse, uitdagende projecten. Hierdoor krijg je inzicht in onze organisaties en de verschillende disciplines en – nog belangrijker – in je eigen talenten en capaciteiten. 

De afdelingen waar je werkt zijn onder andere uitvoering, werkvoorbereiding, bouwkosten en ontwerp. Een traineeship wordt in overleg met jou en afhankelijk van je behoeften en interesses vormgegeven. Want je bent wel afgestudeerd, maar nog lang niet uitgeleerd!

Benieuwd naar eerdere ervaringen? Lees het verhaal van Lars!

Opleiding: International Business (HBO)

Lars - Bergh Bouwgroep

Lees meer

Ben jij klaar om verder te leren? Neem contact met ons op en kom eens kennismaken. Contact opnemen kan via het onderstaande formulier, of door te mailen naar info@berghbouwgroep.nl 

 

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwgroep Stel je vraag

Solliciteren op deze vacature

{{ errors.first("field_11") }}
{{ errors.first("field_12") }}
{{ errors.first("field_13") }}
{{ errors.first("field_95") }}
{{ errors.first("privacy") }}