Trees for all

Trees for All

Sinds eind 2020 is Bergh Bouwgroep productpartner van Trees for All, een organisatie die zich sterk maakt om een groene en gezonde aarde door te geven.

Trees for All investeert in een groene en gezonde aarde door wereldwijd bos te planten en te herstellen. Bedrijven en particulieren kunnen via de projecten van Trees for All hun CO2 compenseren en bomen planten. Zo zetten we ons samen in voor een gezonder klimaat, herstel van natuur en biodiversiteit en betere leefomstandigheden.

 

1-2-tree… bomen planten

Via Trees for All kun je bomen planten in Nederland en in het buitenland. Voor elke boom die in Nederland wordt geplant, wordt ook een boom gedoneerd aan één van de buitenlandse bosprojecten van Trees for All. Dit is de 1-2 tree visie. Trees for All kiest bewust ook voor projecten in ontwikkelingslanden om de bestaande tropische bossen te beschermen, nieuw bos aan te planten én de levensomstandigheden van de lokale bevolking te verbeteren. Daarbij komt dat bomen in de tropen sneller groeien en dus sneller meer CO2 opslaan.

De missie van Trees for All sluit perfect aan bij onze missie om met alles wat wij doen een duurzame, veilige en comfortabele woon-, werk- en leefomgeving te creëren voor iedereen.

We zijn trots op het partnerschap met Trees for All. Jaarlijks bekijken we hoeveel bomen we zullen doneren. Sinds 2020 hebben we al 440 bomen gedoneerd namens al onze collega's en opdrachtgevers.

Wil je meer weten over Trees for All? Bezoek dan hun website. Je kunt ook het filmpje bekijken van de Bomenplantdagen 2019.

Meer weten?