Nieuws

Blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de Bergh Bouwgroep. Wij creëren blijvend aantrekkelijke huisvesting voor Wonen, Werken, Verzorgen, Leren en Recreë´╗┐ren met een groep van individueel sterke bedrijven actief in Ontwikkelen, Bouwen en Onderhouden.

Aan het laden
Bouwsystemen
29-11-2023

Bouwupdate: Funderingswerkzaamheden bij Woonhof Sterrelaan

We zijn begonnen met de funderingswerkzaamheden!

Bericht bekijken
Bouw
28-11-2023

60x Hoera!

Wij willen Ben Verbogt een fantastische verjaardag wensen.

Bericht bekijken
Beheer & Onderhoud
23-11-2023

Nieuw meldingsysteem voor onderhoudswerkzaamheden

We hebben een passie voor onderhoud en doen dan ook ons best om vastgoedonderhoud zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Met trots melden we dan ook dat we een nieuw softwareprogramma in gebruik hebben genomen waarmee we klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

Bericht bekijken
Brandveiligheid
23-11-2023

Video: De Harde Leerschool x Bergh Brandveiligheid

Wij zijn enorm trots op onze samenwerking met de Harde Leerschool. Vanuit onze visie op sociaal ondernemerschap doen we ons best om kansen te bieden aan de deelnemers van dit project.

Bericht bekijken
Brandveiligheid
22-11-2023

Brandveilig onderhoud 4/5 | Netjes werken is essentieel

Onze vakmensen staan altijd klaar op locatie om de brandveiligheid te optimaliseren. In ons nieuwste blogartikel ontdek je waarom zorgvuldig werken de sleutel is tot succesvol brandveilig onderhoud.

Bericht bekijken
Bouwsystemen
22-11-2023

Van Oude Meerpalen tot Energiehuis

Het Energiehuis is een natuurinclusief houtbouwproject dat momenteel gestaag vordert aan de "Energiebaan in Oude-Tonge".

Bericht bekijken
Bouwsystemen
16-11-2023

Herfst in Rilland : Een kijkje in ons duurzame kloosterproject

We zijn trots op de realisatie van de nieuwe vleugel aan het historisch Klooster van Rilland, gerealiseerd voor De Jager Detachering. Met deze nieuwe aanbouw biedt De Jager Detachering een comfortabele accommodatie voor haar medewerkers.

Bericht bekijken
Brandveiligheid
15-11-2023

Wij gaan over naar ons nieuwe kantoor!

Het is eindelijk zover, we gaan intrekken in ons nieuwe kantoor in Oud-Gastel! Vorige week heeft Bergh Bouwsystemen het gebouw aan ons opgeleverd en vandaag gaan we definitief over!

Bericht bekijken
Bouwgroep
15-11-2023

Het is dubbel feest vandaag!

Vandaag zijn Erik van den Bergh en Alfons Paardekam jarig en dat is erg bijzonder. Beiden hebben al jaren een belangrijke rol binnen Bergh Bouwgroep en vandaag vieren ze hun gezamenlijke verjaardag.

Bericht bekijken