Nieuws

Bergh Bouwgroep heeft altijd wel iets nieuws te melden. Of het nu gaat om een bijzondere mijlpaal, nieuwe innovaties, duurzame ontwikkelingen of de voortgang van onze projecten. Je vindt het allemaal op deze pagina of volg onze LinkedIn pagina.

Aan het laden
Bouwsystemen
06-06-2024

Bouw Docu: De start van Woonhof Sterrelaan!

Kijk met ons mee naar de start van de bouw van Woonhof Sterrelaan! Afgelopen januari zijn we begonnen met de bouw van Woonhof Sterrelaan, maar hoe ontstaat zo’n project? Dat begint allemaal bij een probleem en een initiatiefnemer die samen met de gemeente Bergen op Zoom denkt in oplossingen.

Bericht bekijken
Bouwgroep
05-06-2024

Stem mee voor de Zeeuwse architectuurprijs!

Het project ‘Uitbreiding klooster Rilland’ is finalist voor de Zeeuwse architectuurprijs en we hebben jouw stem nodig! Ieder jaar organiseert CBK Zeeland in samenwerking met het Zeeuws Architectenplatform de ‘Zeeuwse architectuurprijs’ en dit jaar is een project van Bergh Bouwsystemen finalist.

Bericht bekijken
Bouw
04-06-2024

23 woningen Hendriks Plaza opgeleverd!

In 's-Heer Hendrikskinderen hebben we recentelijk een prachtig project opgeleverd. Op het terrein van het voormalige tuincentrum "Hendriksplaza" hebben we, in opdracht van TCZ Vastgoed en Beveland Wonen, een diversiteit aan woningtypen gerealiseerd voor de vrije sector en sociale huur.

Bericht bekijken
Bouwgroep
30-05-2024

Dubbel feest bij Bergh Bouwgroep

Bij Bergh Bouwgroep zijn we enorm trots op alle leerlingen die bij ons komen leren. Recentelijk hebben weer twee leerlingen hun opleiding bij ons af kunnen ronden. Vandaar dat we Davey Bennaars en Bas Klappe van harte feliciteren met het voltooien van hun opleiding bij ons.

Bericht bekijken
Bouw
28-05-2024

Samen Beter Bouwen aan een nieuwe toekomst

In Bergen op Zoom werken we samen met Stadlander aan een nieuw plan voor het pand aan de Koepelstraat - Lindebaan. Op donderdag 23 mei ondertekenden Marc van der Steen, bestuurder bij Stadlander, en Erik van den Bergh, algemeen directeur van Bergh Bouw, de samenwerkingsovereenkomst voor dit project.

Bericht bekijken
Bouwgroep
28-05-2024

Bergh Bouwgroep ontvangt 35 meiden tijdens Girls’ Day

Onlangs ontvingen wij 35 meiden van basisschool De Kreek op het kantoor van Bergh Brandveiligheid. Dit bezoek maakte onderdeel uit van de landelijke Girls’ Day: een initiatief van VHTO voor meiden van 10 tot 15 jaar met als doel om meiden op jonge leeftijd te interesseren voor bèta, techniek en IT.

Bericht bekijken
Bouwsystemen
15-05-2024

Safety Award voor nieuwbouw EVOS

Wij zijn trots op onze uitvoerder Frank Suijkerbuijk, die een Safety Award heeft ontvangen van EVOS Rotterdam bij de realisatie van hun nieuwe kantoor.

Bericht bekijken
Bouwgroep
15-05-2024

Wij zijn het Klantteam!

Er heeft een mooie ontwikkeling plaatsgevonden in onze organisatie. Anne, Jolanda en Ad, vormen vanaf heden samen “het Klantteam van Bergh Bouw en Bergh Beheer & Onderhoud”.

Bericht bekijken
Beheer & Onderhoud
04-04-2024

Wij gaan over naar een nieuwe locatie

Vanaf vandaag zijn wij niet meer te vinden in Roosendaal, maar zal onze nieuwe thuisbasis zich bevinden in Bergen op Zoom.

Bericht bekijken