Nieuws

Blijf op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de Bergh Bouwgroep. Wij creëren blijvend aantrekkelijke huisvesting voor Wonen, Werken, Verzorgen, Leren en Recreëren met een groep van individueel sterke bedrijven actief in Ontwikkelen, Bouwen en Onderhouden.

Aan het laden
Bouw
31-05-2023

Samen Beter Bouwen in de zorgsector!

Als Bergh Bouw zijn we ons er steeds meer van bewust dat we een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van de zorgsector, vooral in deze veeleisende tijden. Samen met zorgprofessionals streven we ernaar om zorgomgevingen te realiseren waarin patiënten de best mogelijke zorg kunnen ontvangen.

Bericht bekijken
Bouw
25-05-2023

Vacature Alert! Uitvoerder gezocht!

Ben jij een expert in het realiseren en managen van bouwprojecten? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! We zijn op zoek naar een gedreven utiliteit uitvoerder die de dagelijkse leiding heeft op één of meerdere bouwplaatsen. Ben jij degene die we zoeken, of ken je iemand die perfect bij deze rol past? Kom gezellig langs voor een kopje koffie!

Bericht bekijken
Brandveiligheid
25-05-2023

Bergh Brandveiligheid met de bakfiets op werk!

Het is vandaag in heel Nederland "Fiets naar je Werk Dag". Deze bijzondere dag moedigt werknemers aan om de auto te laten staan en in plaats daarvan de fiets te gebruiken voor hun dagelijkse woon-werkverkeer.

Bericht bekijken
Bouwsystemen
24-05-2023

Bouw samen met ons aan een duurzame toekomst!

Ons doel is simpel: meer bomen planten en de natuur in evenwicht brengen. Door bij te dragen aan de projecten van Trees For All dragen we bij aan een gezonder klimaat, herstel van de natuur en biodiversiteit. Zo bouwen we aan betere leefomstandigheden voor iedereen.

Bericht bekijken
Brandveiligheid
16-05-2023

Het verhaal van projectleider Fred!

Benieuwd naar het verhaal achter een gepassioneerde projectleider in de brandveiligheid? Lees ons interview met Fred Baselier en ontdek hoe hij zijn carrière is gestart, zijn passie heeft ontwikkeld en welke bijdrage hij levert aan een veiligere omgeving.

Bericht bekijken
Bouwsystemen
09-05-2023

Bouwupdate: Duurzaam kantoor Bergh Brandveiligheid

Dat gaat snel hè. De montage van de houten hybride constructie is binnen 2 weken volledig geassembleerd en de omvang van het gebouw is nu goed zichtbaar. In de afgelopen twee weken is er ruim 37m3 hout toegepast in de constructie.

Bericht bekijken
Bouw
03-05-2023

Internationale dag van de veiligheid en gezondheid op werk

Afgelopen week stonden we stil bij de internationale dag van de veiligheid en gezondheid bij onze projecten. De veiligheid en het langdurige welzijn van onze medewerkers is van groot belang voor onze organisatie. Lees hier verder.

Bericht bekijken
Brandveiligheid
03-05-2023

Nieuw in dienst: Michael versterkt de werkvoorbereiding

Deze week is Michael van Iwaarden gestart op onze afdeling werkvoorbereiding. Eerder was hij werkzaam als werkvoorbereider in de branche winkelinrichting en nu stapt hij over naar brandveiligheid.

Bericht bekijken
Beheer & Onderhoud
02-05-2023

Verduurzaming doen we samen

Verduurzaming van vastgoed kan op talloze manieren. Dankzij onze specialismen in bouwkundig onderhoud kunnen we vastgoedeigenaren helpen om hun energielabel aanzienlijk te verbeteren.

Bericht bekijken