Over ons

Bergh Bouwgroep is met vijf gespecialiseerde bedrijven actief in de bouwsector. Vijf bedrijven die zijn voortgekomen uit één familiebedrijf en die met succes samenwerken. De visie ‘Samen Beter Bouwen’ is wat ons verbindt. En daar zijn we ontzettend trots op!

Bergh Bouwgroep is een trots familiebedrijf met meer dan 70 betrokken vakmensen en meer dan 60 jaar ervaring. We hebben een breed aanbod aan diensten en producten, voor iedere vraag een oplossing. Zo realiseren we unieke projecten. We maken waar wat we beloven en doen dat vanuit onze oplossingsgerichtheid, klantgerichtheid en vakkunde. Dat maakt ons een betrouwbare partner die maatwerk van hoogstaande kwaliteit levert.

Ons werkgebied

Onder de vlag van Bergh Bouwgroep houden onze solide ondernemingen zich bezig met Ontwikkelen, Bouwen en Onderhouden. Ons focusgebied is de Zuidwestelijke Delta, maar met onze specialismes werken we ook verder in Nederland. We werken voor partijen in de private en publieke sfeer, provinciale en gemeentelijke overheden, ziekenhuizen, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en particulieren.

Samen Beter Bouwen

Iedere onderneming is zelfstandig en verantwoordelijk voor haar eigen resultaat. Tegelijkertijd maken we gebruik van elkaars specifieke expertise. In die synergie ligt de onderscheidende kracht van de Bergh Bouwgroep! Voor de ondernemingen, de medewerkers en hun opdrachtgevers. Wat beloven we onze klanten? Daar hebben wij een merkbelofte op basis van drie uitgangspunten voor opgesteld. Samen Beter Bouwen.

  • Samen: We doen het samen. Samen met onze collega’s. Samen binnen onze bouwgroep. Samen met de klant. Want alles wat je samen doet wordt beter.
  • Beter: We willen steeds beter worden. Als persoon, als bedrijf, voor onze producten, onze projecten en onze dienstverlening. Alles wat we vandaag doen, willen we morgen een beetje beter doen!
  • Bouwen: En alles wat we samen doen staat in relatie tot bouwen, want bouwen zit ons in het bloed.  

"Deze drie uitgangspunten samen brengt ons familiebedrijf de Bergh Bouwgroep tot een sterke merkbelofte: Samen Beter Bouwen."
 

MEER INFORMATIE

"Alles wat we vandaag doen, willen we morgen een beetje beter doen!"


Marc van den Bergh
DGA Bergh Bouwgroep