Over ons

Onder de vlag van Bergh Bouwgroep houden onze solide familiebedrijven zich bezig met Ontwikkelen, Bouwen en Onderhouden. Ons focusgebied is Zuid-West Nederland, maar met onze specialismes werken we ook verder in Nederland. We werken voor partijen in de private en publieke sfeer, gemeentelijke overheden, ziekenhuizen, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties.

Bergh Bouwgroep is een West-Brabants familiebedrijf met meer dan 65 jaar ervaring. Binnen Bergh Bouwgroep geven meer dan 80 medewerkers samen met onze relaties en partners dagelijks invulling aan ons motto ‘Samen Beter Bouwen’. We hebben een breed aanbod aan diensten en producten, voor iedere vraag een oplossing. Zo realiseren we unieke projecten. We maken waar wat we beloven en doen dat vanuit onze oplossingsgerichtheid, klantgerichtheid en vakkunde. Dat maakt ons een betrouwbare partner die maatwerk van hoogstaande kwaliteit levert.

Iedere onderneming is zelfstandig en verantwoordelijk voor haar eigen resultaat. Tegelijkertijd maken we gebruik van elkaars specifieke expertise. In die synergie ligt de onderscheidende kracht van Bergh Bouwgroep! Voor de ondernemingen, de medewerkers en hun zakelijke opdrachtgevers. Wat beloven we onze klanten? Daar hebben wij een belofte op basis van drie uitgangspunten voor opgesteld.

Samen

Samen staan we sterker en komen we verder. We doen het samen. Samen met onze collega’s. Samen binnen onze bouwgroep. Samen met onze relaties en klanten. Want alles wat je samen doet wordt beter. We gaan op een prettige en open manier met elkaar om. Op basis van vertrouwen, met oprechte aandacht voor elkaars belangen. Persoonlijk en informeel, omdat we vinden dat samenwerken ook prettig moet zijn.

Beter

We willen steeds beter worden. Als persoon, als bedrijf, voor onze producten, onze projecten en onze dienstverlening. Alles wat we vandaag doen, willen we morgen een beetje beter doen! De verschillende bedrijven binnen onze groep bundelen hun expertise, capaciteit en innovatiekracht. Vanuit de synergie die dat oplevert, kunnen we als kennispartner diverse opgaven aan. Die onze medewerkers uitdagen en stimuleren. Binnen onze groep vinden ze alle uitdaging en ruimte om hun talenten te ontwikkelen en hun ambities na te jagen.

Bouwen

En alles wat we samen doen staat in relatie tot bouwen, want bouwen zit in ons DNA. Als familiebedrijf zijn we altijd gericht op de lange termijn. We zijn ondernemend en gaan risico's niet uit de weg. Maar het voortbestaan van ons bedrijf en de belangen van de mensen met en voor wie we werken, staan altijd voorop. Wij zijn een solide, betrouwbare partij, zowel organisatorisch als financieel en vaktechnisch. Onze mensen zijn ambitieus, trots en gaan voor niet minder dan het beste resultaat. Bewust van hun eigen kracht, overtuigd van hun eigen kunnen. Maar altijd eerlijk en reëel, met afspraken die ze kunnen nakomen. Daar kan je samen op bouwen! 

onze bedrijven

"Deze drie uitgangspunten samen brengt ons familiebedrijf Bergh Bouwgroep tot een sterke belofte: Samen Beter Bouwen."


Marc van den Bergh
DGA Bergh Bouwgroep