Over Spado

Atletiekvereniging Spado (Sportieve Prestaties Ambitieus Doorzettingsvermogen en Ontspanning) is een atletiekclub gevestigd in Bergen op Zoom. Al meer dan een halve eeuw heeft deze vereniging een belangrijke rol gespeeld in het bevorderen van atletiek in de regio. Spado heeft een rijke geschiedenis en een sterke gemeenschap van leden die zich inzetten voor het bevorderen van gezondheid, welzijn en sportieve prestaties.

De vereniging biedt een breed scala aan atletiekdisciplines voor atleten van alle leeftijden en niveaus. Of je nu een beginnende atleet bent die graag fit wil blijven of een ervaren sporter die droomt van het vertegenwoordigen van Nederland op internationale toernooien, Spado heeft iets te bieden voor iedereen. De club heeft een actieve jeugdafdeling die jonge talenten aanmoedigt en traint, en er zijn regelmatig evenementen en competities voor leden van alle leeftijden.

Spado hecht niet alleen waarde aan sportieve prestaties, maar ook aan gemeenschapsbetrokkenheid en sociale interactie. De club organiseert regelmatig sociale evenementen, trainingen en clinics om de band tussen leden te versterken en de liefde voor atletiek te bevorderen.

Atletiekvereniging Spado is niet alleen een plek waar atleten hun fysieke vaardigheden ontwikkelen, maar ook waar vriendschappen worden gesmeed en waar de waarden van discipline, doorzettingsvermogen en teamgeest worden gedeeld. Deze vereniging blijft een belangrijke pijler van de sportgemeenschap in Bergen op Zoom en heeft een stralende toekomst voor zich in het bevorderen van atletiek in de regio en daarbuiten.

De vereniging heeft een aantal belangrijke waarden gemeen met Bergh Bouwgroep. Het streven naar de hoogst mogelijke prestatie door samen te werken staat centraal in beide organisaties. We staan honderd procent achter de missie van deze organisatie en vandaar dat  we erg trots zijn dat we ons aan deze sportclub kunnen verbinden. 

Bergh Atlete Lotte Haest

Al meerdere jaren zijn we betrokken als persoonlijk sponsor van Lotte Haest. Dit atletiek talent heeft zich sinds onze samenwerking extreem ontwikkeld en behoort nu tot de top 20 van Europa in haar discipline. Meer weten over onze topper? Lees hier verder: 

Over Lotte

Nederlandse kampioenschappen U18 en U20 

Een bijzondere kans deed zich voor. in 2023 vond het NK atletiek voor junioren (U18 en U20) plaats in Bergen op Zoom. Wij waren bij dit evenement betrokken als gouden sponsor. Hierdoor konden wij de vereniging steunen in het organiseren van dit grootse evenement. Lees daar meer over in dit nieuwsbericht

Nieuwsbericht