Beter werken bij Bergh Bouwgroep

Binnen Bergh Bouwgroep geven meer dan 80 medewerkers samen met onze relaties en partners dagelijks invulling aan ons motto ‘Samen Beter Bouwen’. Dat is ons DNA. Wij geloven dat het áltijd beter kan, zolang je het samen doet. Werk je hier, dan merk je dat bijvoorbeeld aan betere projecten, betere samenwerkingen en zelfs een betere toekomst. Oftewel, een betere baan. Dat is wat wij je als werkgever beloven. Dus vertel eens, wat kan er beter in jouw werk? Laten we het erover hebben tijdens onze kennismaking. Want samen komen we er wel uit.

Meer over ons

 

Aan het laden
Bergh Bouwgroep

HR-professional

Bergen op Zoom | 24 uur

Bergh Brandveiligheid

Vakman/ -vrouw bouwkundige brandpreventie

Roosendaal | 32 - 40 uur

Wat kan er beter in jouw werk?

Stuur ons een berichtje via Whatsapp

Bereikbaar op werkdagen tussen 10:00 en 17:00
Whatsapp Stuur bericht
Bergh Bouw

Timmerman/ -vrouw

Bergen op Zoom | 40 uur

Bergh Bouwgroep

Stages en Traineeships

Bergen op Zoom of Roosendaal | 16 - 40 uur

Bergh Bouwgroep

Open sollicitatie

Laten we samen kijken wat het beste bij je past.

Samen Beter Bouwen? Kom ook werken bij Bergh Bouwgroep!

Beter bouwen aan je ontwikkeling

Niet alleen de opdrachten en projecten zijn bij Bergh Bouwgroep beter. Ook de collegiale en uitdagende werkomgeving van een familiebedrijf zorgt ervoor dat jij je beter kunt ontwikkelen, op welk vlak dan ook. Dankzij de open cultuur, de leuke werksfeer en de persoonlijke aandacht voel je altijd de ruimte om aan te geven hoe je wilt groeien. Zo ontplooi je jezelf tot een nóg betere vakman of -vrouw.

Meer over ons bedrijf

Duurzaam samenwerken

Ben jij geïnteresseerd in een van onze vacatures? Fantastisch! Dit is wat je te wachten staat. Nadat we jouw CV en motivatie hebben ontvangen neem je deel aan onze kennismakingsprocedure. Deze kennismakingsprocedure bestaat uit meerdere gesprekken die als doel hebben om de juiste fit tussen de organisatie en de persoon te vinden. Hebben we het allemaal naar ons zin? Dan kunnen we Samen Beter Bouwen. Wanneer kom je op de koffie?

Waarden