Sponsoring & Donaties

Bergh Bouwgroep is trots op de verschillende goede doelen, verenigingen en jongeren die we steunen. Het bouwen aan een betere wereld doen we niet alleen maar juist samen. Daarom geloven we sterk in het stimuleren van maatschappelijke initiatieven. Hieronder vindt u een overzicht van de organisaties die we ondersteunen:

Maatschappelijke Initiatieven

Unicef

Als Business Buddy van Unicef dragen we bij aan een wel heel bijzonder project waarbij plastic afval wordt omgezet in bouwstenen voor schoollokalen. Op deze manier zetten wij ons in om ruim 25.000 kinderen in Ivoorkust toegang te geven tot onderwijs.

Unicef business buddies

Meer informatie

Homeplan

In samenwerking met HomePlan bouwen we mee aan een beter huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in de wereld. Door sponsoring en fysieke bijdragen helpen we HomePlan om armoede in de wereld te verminderen! 28 okt- 4 nov. bouwreis

Logo HomePlan

Meer informatie

Trees for All

In samenwerking met Trees for All maken we ons sterk om een gezonde, groene aarde door te geven aan volgende generaties. Door bomen te planten en te herstellen zetten we ons in voor een gezonder klimaat, herstel van natuur en biodiversiteit en betere leefomstandigheden.

Meer Informatie

Lokale verenigingen

 
Atletiekvereniging Spado

Als sponsor van Spado ondersteunen we de ontwikkeling van atleten en sporters in onze gemeenschap. We zijn trots op de kansen die sporters hier krijgen om het meeste uit zichzelf te halen. Wij steunen de vereniging al jaren en waren laatst als Gouden sponsor betrokken bij het NK atletiek U20 en U18.

Meer informatie

MOC'17

Als grootste voetbalvereniging van Bergen op Zoom is het een belangrijk onderdeel van de lokale sportcultuur. Wij zijn trots dat we bij mogen dragen aan de talentontwikkeling van vele ambitieuze voetbaltalenten.

VVC'68

Het bevorderen van sport en teamwork is een integraal onderdeel van onze missie. Vandaar dat we sinds 2023 sponsor zijn van de JO11-1, een gemixt team van jonge voetballers!

Meer informatie

RKSV Halsteren

Als sponsor van deze vereniging dragen we bij aan de passie voor voetbal in de regio. We zijn trotse sponsor van deze vereniging en dragen voornamelijk bij aan de jeugdteams. 

Scouting Hoogerheide

Wij geloven sterk in het belang van avontuur en persoonlijke groei voor jongeren. Door de lokale scouting te ondersteunen, helpen we jonge mensen vaardigheden te ontwikkelen en onvergetelijke ervaringen op te doen in de natuur.

Wij zijn enthousiast over de initiatieven die we steunen door de positieve impact die ze hebben op onze maatschappij en milieu. Als u meer wilt weten over onze sponsoring- en donatie mogelijkheden of als u suggesties heeft voor andere initiatieven die onze aandacht verdienen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we een verschil maken en bouwen aan een betere toekomst.

Contact