Sponsoring & Donaties

Bergh Bouwgroep is trots op de verschillende lokale goede doelen, verenigingen en jongeren die we jaarlijks steunen. Het bouwen aan een betere wereld doen we niet alleen, maar juist samen! Daarom geloven we sterk in het stimuleren van maatschappelijke initiatieven. Naast lokale initiatieven vindt u hieronder een drietal voorbeelden van grotere organisaties die we jaarlijks ondersteunen.

Homeplan

In samenwerking met HomePlan bouwen we mee aan een beter huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in de wereld. Door sponsoring en fysieke bijdragen helpen we HomePlan om armoede in de wereld te verminderen.

Logo HomePlan

Meer informatie

 

Unicef

Als Business Buddy van Unicef dragen we bij aan een wel heel bijzonder project waarbij plastic afval wordt omgezet in bouwstenen voor schoollokalen. Op deze manier zetten wij ons in om ruim 25.000 kinderen in Ivoorkust toegang te geven tot onderwijs.

Unicef business buddies

MEER INFORMATIE

 
Trees for All

In samenwerking met Trees for All maken we ons sterk om een gezonde, groene aarde door te geven aan volgende generaties. Door bomen te planten en te herstellen zetten we ons in voor een gezonder klimaat, herstel van natuur en biodiversiteit en betere leefomstandigheden.

Meer Informatie

 

Wij zijn enthousiast over de initiatieven die we steunen door de positieve impact die ze hebben op onze maatschappij en milieu. Als u meer wilt weten over onze sponsoring- en donatie mogelijkheden of als u suggesties heeft voor andere initiatieven die onze aandacht verdienen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we een verschil maken en bouwen aan een betere toekomst.

Contact