Samen

Beter

Bouwen

Scroll
Onze bedrijven

Eén grote familie

Bergh Bouwgroep bestaat uit een groep solide familiebedrijvenWe zijn al meer dan 65 jaar gevestigd in West-Brabant. We zijn met name actief in Zuid-West Nederland. We ontwikkelen met visie, bouwen met passie, onderhouden met oog voor detail en verhuren en beheren met expertise. Bij Bergh Bouwgroep bieden we een compleet assortiment aan specialisten, diensten en producten aan. Op zichzelfstaand of in combinatie. Op basis van één specialisme of als totaalontzorging. 

ons verhaal

Projecten

Bouwsystemen In uitvoering

Ontwikkeling kleinschalig woonzorgconcept

Bouw Gerealiseerd

Collectief wonen in het groene gordijn

Brandveiligheid In uitvoering

Toekomstgericht kijken naar brandveiligheid in academisch ziekenhuis

Nieuws

Bouwsystemen
Bouw Docu: De start van Woonhof Sterrelaan!

Bouw Docu: De start van Woonhof Sterrelaan!

Kijk met ons mee naar de start van de bouw van Woonhof Sterrelaan! Afgelopen januari zijn we begonnen met de bouw van Woonhof Sterrelaan, maar hoe ontstaat zo’n project? Dat begint allemaal bij een probleem en een initiatiefnemer die samen met de gemeente Bergen op Zoom denkt in oplossingen.

Bericht bekijken

Stem mee voor de Zeeuwse architectuurprijs!

Het project ‘Uitbreiding klooster Rilland’ is finalist voor de Zeeuwse architectuurprijs en we hebben jouw stem nodig! Ieder jaar organiseert CBK Zeeland in samenwerking met het Zeeuws Architectenplatform de ‘Zeeuwse architectuurprijs’ en dit jaar is een project van Bergh Bouwsystemen finalist.

Bericht bekijken