Bergh Bouwgroep

Onze bedrijven

We hebben allemaal een plek nodig waar we ons veilig voelen. Een huis waar het vertrouwd en behaagelijk is, een werkomgeving waar je niets kan gebeuren, een school waar je onbelemmerd aan je toekomst werkt.

Bij Bergh Bouwgroep begrijpen we hoe belangrijk zo'n plek voor jou is. En we weten dat we die plek het beste kunnen creëren als we dat samen doen.

Bij Bergh Bouwgroep bieden we een compleet assortiment aan specialisten, diensten en producten aan. Op zichzelfstaand of in combinatie. Op basis van één specialisme of als totaalontzorging.

Zo willen wij een duurzame en veilige leefomgeving creëren voor iedereen. Zo willen wij Samen Beter Bouwen. 

Onze bedrijven
Bergh

Bouw

Bij Bergh Bouw zetten we onze jarenlange ervaring en expertise om in functionele, toekomstbestendige en vernieuwende gebouwen, waarbij innovatie en vakmanschap hand in hand gaan.

Naar de website
Bergh

Bouwsystemen

Bij Bergh Bouwsystemen combineren we verschillende innovatieve en toekomstbestendige systemen met de specifieke wensen en behoeften van de klant. Het beste van twee werelden met een maximaal resultaat.

Naar de website
Bergh

Brandveiligheid

Bij Bergh Brandveiligheid leveren we het complete pakket aan bescherming en preventie om een veilige plek te creëren en te behouden. Van installaties, voorzieningen en maatregelen tot aan advies, onderhoud, beheer en inspectie.

Naar de website
Bergh

Beheer & Onderhoud

Bij Bergh Beheer & Onderhoud kijken we vooruit, want wat vandaag gebouwd wordt bewijst morgen zijn waarde. Dat vraagt om visie, beleid en beheer. Dat vraagt om een plan.

Naar de website
Bergh

Vastgoed & Ontwikkeling

Bij Bergh Vastgoed & Ontwikkeling managen we complete ontwikkeltrajecten, of onderdelen daarvan. Van investering tot aan verkoop of verhuur en van het eerste ontwerp tot aan het planmatig onderhoud.

Naar de website