Dubbel feest bij Bergh Bouwgroep

30-05-2024
Terug naar overzicht

Bij Bergh Bouwgroep zijn we enorm trots op alle leerlingen die bij ons komen leren. Recentelijk hebben weer twee leerlingen hun opleiding bij ons af kunnen ronden. Vandaar dat we Davey Bennaars en Bas Klappe van harte feliciteren met het voltooien van hun opleiding bij ons. De afgelopen tijd hebben beide heren veel ervaring opgedaan in de bouwsector bij Bergh Bouw en Bergh Beheer & Onderhoud. 

Het belang van kennis overdragen

Er is al tijden een tekort aan vakmensen in de bouw. Mede daarom zijn we al jaren bezig met het uitbreiden en professionaliseren van de overdracht van vakkennis. Het voordeel dat Bergh Bouwgroep heeft is dat onze projecten en specialiteiten divers zijn. Hierdoor kunnen we leerlingen helpen met het ontwikkelen van hun allround vakkennis. Daarnaast geven de typen projecten die wij draaien ook een behoefte aan een hoge mate van zelfstandigheid, waardoor de vakmannen die bij ons hun opleiding uiteindelijk behalen van een hoog kaliber zijn. Dankzij de inzet en kennis van onze leermeesters dragen we bij aan een hogere mate van vakkennis in de sector en een goede toekomst voor deze leerlingen. 

We zijn toegewijd aan het opleiden van leerlingen in onze organisatie. Zo denken we mee met de situatie van de leerling om te zorgen dat deze persoon de hoogste kans van slagen heeft.

“We zijn erg blij dat deze gasten zich thuis voelen bij onze organisatie. We stoppen daar als bedrijf veel energie in, met als tegenprestatie dat de leerlingen zich verder blijven ontwikkelen op school.”  - Maikel Baten, Manager bouw bij Bergh Bouw 

Met de visie om meer leerlingen te blijven helpen met hun ontwikkeling heeft projectleider Alfons Paardekam “De Vloer” in het leven geroepen. Dit gloednieuwe opleidingscentrum biedt vakmensen en leerlingen de mogelijkheid om te blijven oefenen in een veilige en gecontroleerde omgeving. Zo breiden we de mogelijkheden voor het opdoen van vakkennis uit en kunnen we leerlingen en vakmensen steeds beter helpen.

We zijn trots om te vermelden dat zowel Davey als Bas onderdeel blijven van Bergh Bouwgroep. Met dank aan onze leermeesters is onze organisatie weer twee allround vakmensen rijker. Samen met hen blijven we Bouwen aan een Betere toekomst! Ook onze complimenten naar Luuk de Vos die dankzij zijn perfecte praktijkexamens hard op weg is om vakman bij Bergh Brandveiligheid te worden.

We zijn altijd op zoek naar (vak)leerlingen en stagiairs die we kunnen helpen met hun ontwikkeling. Neem eens een kijkje op https://www.berghbouwgroep.nl/werken-bij/24/stages-en-traineeships misschien is het wel wat voor jou!

Ik help je graag verder

Alfons Paardekam

Projectleider Bergh Brandveiligheid Stel je vraag