Samen Beter Bouwen

Waar begint een cirkel? Waar eindigt hij? Aan een ronde tafel zit niemand aan het hoofd. En iedereen zit op dezelfde afstand tegenover elkaar. Een krachtige vorm die staat voor eenheid, samen, open, transparant en sterk als groep.


De groei en verbreding van de afgelopen jaren in het aantal medewerkers en divisies binnen de groep en de ambitie die is uitgesproken voor de komende jaren vraagt om herbezinning van onze positionering. Het doel is om van ‘Bergh Bouwgroep’ een krachtig merk te bouwen: klaar voor de toekomst.

De Bergh Bouwgroep is een trots familiebedrijf met meer dan 70 medewerkers en meer dan 60 jaar ervaring. We zijn een warm familiebedrijf met betrokken vakmensen en specialisten. Bij ons zijn afspraken en je houden aan de planning de sleutel tot succes. We hebben een breed aanbod aan diensten en producten, voor iedere vraag een oplossing.

In de bouw werk je samen; Bergh Bouwgroep heeft een proactieve rol in het proces. Met ons brede aanbod aan diensten en vakmensen realiseren we unieke projecten. We maken waar wat we beloven en doen dat vanuit onze oplossingsgerichtheid, klantgerichtheid en vakkunde. We worden gezien als een betrouwbare partner die maatwerk van hoogstaande kwaliteit levert.

"Wij voegen individuele kwaliteiten samen tot een eenheid. Zo kunnen we elkaar het best versterken en zo kunnen we onze klanten het beste bedienen. Zo kunnen we ... Samen Beter Bouwen."


MEER INFORMATIE

 

"Eensgezindheid maakt onze bedrijven veel sterker!"

Erik van den Bergh
Directeur Bergh Bouwsystemen