Wij zijn het Klantteam!

15-05-2024
Terug naar overzicht

Er heeft een mooie ontwikkeling plaatsgevonden in onze organisatie. Anne, Jolanda en Ad, vormen vanaf heden samen “het Klantteam van Bergh Bouw en Bergh Beheer & Onderhoud”. 

Kernwaarden

Een prominente kernwaarde van Bergh Bouwgroep is ‘klantgericht’. Je verdient het als klant om middelpunt te zijn van alles wat we doen. Wij streven ernaar om goede oplossingen te bieden door kritisch na te denken en ons flexibel op te stellen. 

Klant- en oplossingsgericht

Wij, het klantteam, hebben ons vizier naar buiten gericht en zijn multidisciplinair in het bieden van oplossingen op het gebied van bouwen én onderhouden. Wij vinden goed contact belangrijk en worden graag tijdig betrokken, zodat we samen tot betere oplossingen kunnen komen.

Onze visie is: “Samen werken wij met onze klanten aan waardegerichte bouw- en onderhoudsoplossingen, resulterend in duurzame relaties”.

Waarvoor kun je bij ons terecht?
  • Heb je bouwprojecten of behoefte aan advies met betrekking tot nieuwe of bestaande bouwprojecten? Dan kun je bij Ad de Keijzer, klantmanager Bouw, terecht.
  • Ben je geïnteresseerd in onderhoudsdiensten? Dan kun je Jolanda van Thillo, klantmanager Beheer & Onderhoud, benaderen voor advies en samenwerkingsmogelijkheden.
  • Bij Anne Havermans, ontwerpleider, kun je terecht voor het vertalen van jouw wensen naar technisch haalbare ontwerpen en het inrichten van ontwerp- en uitvoeringsprocessen.

 Wil je eens kennis komen maken? Je bent bij ons team altijd van harte welkom.


Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwgroep Stel je vraag