Directiewisseling bij Bergh Bouwsystemen

27-02-2024
Terug naar overzicht

Bij Bergh Bouwgroep heeft er een directiewisseling plaatsgevonden. Erik van den Bergh heeft het stokje van Bergh Bouwsystemen overgedragen aan Koen Haest. Koen heeft een indrukwekkende staat van dienst binnen ons familiebedrijf en zal vanaf heden de leiding over Bergh Bouwsystemen op zich nemen. 

Koen, die de afgelopen vijf jaar als projectmanager volledig verantwoordelijk was voor de projecten bij Bergh Bouwsystemen, heeft ook een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van ons innovatieve VOXS Bouwsysteem. De afgelopen vijf jaar heeft Bergh Bouwsystemen een constante groei doorgemaakt, een diversiteit aan projecten gerealiseerd en is het team uitgebreid met een groep zeer gemotiveerde en deskundige medewerkers.

Door deze wisseling van de wacht voorzien we een mooie toekomst voor Bergh Bouwsystemen. Koen heeft zich binnen ons familiebedrijf al geruime tijd bewezen en hij zal zeer zeker de ingezette mooie ontwikkeling doorzetten. Daar hebben we het volste vertrouwen in.

Erik zal zijn aandacht dit jaar verleggen naar Bergh Bouw en de algehele coördinatie van Bergh Bouwgroep. Zijn focus zal liggen op het versterken van de positie van de groep in onze regio. We kijken uit naar een toekomst waarin we ‘Samen Beter Bouwen’.


Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwgroep Stel je vraag