Een Historisch Moment bij Woonhof Sterrelaan

17-01-2024
Terug naar overzicht

Afgelopen vrijdag 12 januari vierden we een bijzonder moment. Samen met Erik van den Bergh, Wethouder Joost Pals en de allereerste bewoonster Mientje van den Bergh, hebben we een symbolische houten kolom geplaatst bij de entree van Woonhof Sterrelaan. Dit speciale moment werd bijgewoond door betrokken participanten, ons bouwteam, buren en vertegenwoordigers van thuiszorgorganisatie DAT.

Ruim drie jaar geleden startte onze reis met een droom voor een innovatief woonzorgconcept, geïnspireerd door succesvolle projecten zoals Margaretha-woonhof in Huijbergen en Regina Hof in Steenbergen. Ondanks de uitdagingen en hindernissen, zijn we trots om officieel van start te gaan.

Dit project is voor ons niet alleen een bouwproject; het gaat juist ook om het creëren van een gemeenschap waarin niemand vergeten wordt. We bouwen niet alleen voor nu, maar voor de toekomst - voor onze grootouders, ouders, kinderen en kleinkinderen.

Wij willen iedereen bedanken die betrokken is bij dit bijzondere project. Samen bouwen we aan een toekomst waar geschiedenis, heden en toekomst samenkomen.

Lees meer over dit project

Het project


Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwgroep Stel je vraag