Bergh Bouwgroep ‘handymannen’!

11-04-2023
Terug naar overzicht

Sinds een aantal weken zetten wij klusjesmannen in op locatie bij onze klanten. Deze ‘handymannen’ helpen daar met het uitvoeren van kleine klusjes en het verhelpen van meldingen voor onze klanten. 

Voor dit initiatief hebben we een beroep gedaan op twee vakmensen: Cees en Hans. Cees heeft een achtergrond als elektricien en als voorman bij een drukkerij. Hij is al met pensioen, maar hij blijft graag actief. Hans werkte eerder in de zorg- en welzijnssector en heeft ervaring als meubelmaker. Beide klusjesmannen in hart en nieren. 

De klusjesmannen werken één á twee dagen in de week en zijn dan bezig met het oplossen van verschillende meldingen op locatie. Van het ophangen van een schilderij tot het vastzetten van kranen en onderhouden van skelters, de klusjesmannen kunnen het allemaal. Zij helpen ons hiermee om onze klanten verder te ontzorgen en bieden een laagdrempelige en maatschappelijke manier om (on)roerend goed in goede conditie te houden. 

Onze bouwgroep blijft werken aan initiatieven om MVO en dienstverlening te combineren. Zo is ook dit idee ontstaan vanuit een samenwerking tussen Bergh Brandveiligheid en Bergh Beheer & Onderhoud.

Meer weten over dit initiatief of ken je iemand die perfect in ons klusteam zou passen? Neem contact op via info@berghbeheerenonderhoud.nl

Ik help je graag verder

Jolanda van Thillo

Klantmanager Bergh Beheer & Onderhoud Stel je vraag