Samen 80 jaar Bergh Bouwgroep: 65, 10 & 5-jarig jubileum!

28-03-2023
Terug naar overzicht

Afgelopen woensdagavond kwamen onze collega's samen bij dagcentrum De Colweghe in Halsteren om even terug te blikken op 2022 en vooruit te kijken naar 2023.

Een heel bijzonder jaar want dit jaar vieren we samen 80 jaar Bergh Bouwgroep; het 65-jarig jubileum van Bergh Bouw, het 10-jarig jubileum van Bergh Brandveiligheid en het 5-jarig bestaan van Bergh Bouwsystemen.

Van een bouwbedrijf in Bergen op Zoom zijn we uitgegroeid tot een groep familiebedrijven waarmee we dagelijks vastgoed Ontwikkelen, Bouwen, Verbeteren en Onderhouden. Met ruim 90 medewerkers zijn we voornamelijk actief in de Zuidwestelijke Delta en met onze specialismes werken we ook verder in Nederland. 

Een prestatie die we samen hebben bereikt met onze opdrachtgevers, partners en natuurlijk onze eigen (oud)medewerkers. Gisteren was de feestelijke aftrap en in september gaan we dit samen, met al onze collega’s die dagelijks met ons aan de weg timmeren, uitgebreid vieren. 

De avond werd afgesloten met een gezellige borrel verzorgt door de gastdames en gastheren van het nieuwe dagcentrum De Colweghe. Wat fijn om deze avond op een gerealiseerd project voor SDW Zorg te organiseren en het eindresultaat van onze bouwactiviteiten samen aan den lijve te ervaren.

We kijken trots terug op een geslaagde avond!


Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwsystemen Stel je vraag