Samen Bouwen we aan ‘Beter’

08-03-2023
Terug naar overzicht

Athlete Lotte Haest, de mega getalenteerde dochter van collega Koen Haest, blikt terug op een moeilijke winterperiode en een sterke seizoenstart. Lotte vertelt verder: 

“Op 11 februari had ik het NK junioren atletiek. Ik ging er eigenlijk zonder verwachtingen in, omdat dit seizoen nog niet was wat het moest zijn. Ik had een ingewikkelde winter met veel blessures. Ik heb dan ook nog steeds wat problemen met mijn elleboog en knie, maar dit gaat gelukkig steeds beter. Uiteindelijk ging het NK boven verwachting goed! Ik stootte meteen de eerste poging 13,73m, dit was goed voor de gouden plak! Ik ben echt super blij dat dit eruit komt na zo’n winter! Nu ben ik extra gemotiveerd om weer super hard door te trainen voor de outdoor en daar te knallen! Dit zal zeker goed komen met dank aan Bergh Bouwgroep voor alle spullen en kleding die ik aankomend seizoen nodig heb!” 



Wij wensen Lotte enorm veel succes met het komende outdoorseizoen en hopen dat ze haar grenzen kan blijven verleggen! Meer weten over sponsoringen? Lees verder bij sponsoringen

sponsoring & donaties

Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwgroep Stel je vraag