Woonhof Margaretha viert eerste lustrum

18-01-2023
Terug naar overzicht

Woonhof Margaretha in Huijbergen bestaat alweer vijf jaar. Dit werd samen gevierd met de achttien bewoners, hun familieleden en het zorgpersoneel. Samen werd er aan de voorzijde van het woongebouw een magnolia boom geplant. Hier kunnen de bewoners dan later dit jaar van genieten als de magnolia prachtig in bloei komt te staan.

‘Marc van den Bergh namens de vier initiatiefnemers en Kitty Tielen namens de zorg van het Woonhof zijn dan ook maar al te trots op wat ze vijf jaar geleden neer hebben gezet. We zijn geen verpleeghuis en geen verzorgingstehuis, maar we zitten er tussenin. Bewoners huren bij ons een appartement en daarbij krijgen ze persoonlijke zorg, huishoudelijke ondersteuning en dagbesteding. Hierdoor krijgen de bewoners alles onder één dak, er zit zelfs een huisarts, apotheek en fysio in het woonhof gevestigd. 

Sinds we de open dag hebben gehouden in 2017 zijn we gegroeid tot wat we nu zijn. Margaretha Woonhof is een uniek woonzorgconcept in de regio waarbij bewoners verzorgd kunnen samenleven zoals thuis en hier zijn we erg trots op. 

Aan de Sterrelaan in Bergen op Zoom, dat in de buurt van het Bravis Ziekenhuis ligt, gaan we een nieuw woonhof realiseren. De nieuwbouw wordt nog iets groter dan Woonhof Margaretha. Hier kunnen straks 20 senioren in een vertrouwde omgeving veilig samenleven. 

Wil je meer weten over dit nieuwe project? 

Meer informatie


Ik help je graag verder

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Bouwgroep Stel je vraag