Bergh Bouwgroep in de media: Bouwen aan de Zorg

26-01-2021
Terug naar overzicht

Eind vorig jaar hebben wij een bijdrage mogen leveren aan het jubileumboek van 'Bouwen aan de Zorg'. Bouwen aan de Zorg is een platform over bouw en ontwikkeling in Vlaanderen en Nederland gericht op de zorgsector. Een sector waar wij, als Bergh Bouwgroep, in de loop der jaren veel expertise in hebben opgebouwd en waar we met veel mooie partijen hebben samengewerkt.

De zorgsector (zowel eerste als tweedelijns) is een complexe wereld, zeker in Coronatijd. Het vraagt iedere dag om een oplossingsgerichte aanpak, flexibiliteit en continue afstemming tussen bouwer, opdrachtgever en zorgpersoneel. Allemaal zodat de patiënt het minste 'last' van ons heeft. 

Wij mochten vertellen over onze aanpak en hoe we de veelzijdigheid van Bergh Bouwgroep optimaal benutten voor onze opdrachtgevers in de zorg. 

Lees het artikel in Bouwen aan de Zorg via deze link.  

We zijn trots om als Bergh Bouwgroep samen met opdrachtgevers als: Bravis Ziekenhuis Bergen op Zoom & Roosendaal, Albert Schweitzer Ziekenhuis, Admiraal de Ruyter Ziekenhuis en ZorgSaam te werken aan een veilige en comfortabele woon-, werk- en leefomgeving.