Kerstgroet Bergh Bouwgroep

18-12-2020
Terug naar overzicht

In veel opzichten is 2020 een bewogen jaar geweest. En één ding is zeker; we gaan dit jaar niet snel vergeten. Buiten alle negativiteit van de maatregelen rondom en de gevolgen van COVID-19 heeft 2020 ons als groep van vijf Bergh bedrijven (Bergh Bouw, Bergh Bouwsystemen, Bergh Brandveiligheid, Bergh Beheer & Onderhoud en Bergh Vastgoed & Ontwikkeling) ook veel moois gebracht.

Ons hoogtepunt van 2020 is het samenbrengen van de vijf gespecialiseerde entiteiten tot één groep: Bergh Bouwgroep. Onze bedrijven hebben een volledige transitie ondergaan: een vernieuwde bedrijfsstrategie, herpositionering én een frisse huisstijl met onder andere nieuwe logo's en websites. Zo kunnen we samen nóg beter bouwen!

Wij bedanken al onze medewerkers, opdrachtgevers, samenwerkingspartners en relaties voor de goede en fijne samenwerking in deze toch lastige tijd voor ons allemaal.

Wij kijken uit naar 2021! Een jaar waarin we als Bouwgroep samen weer aan mooie projecten gaan werken; vanuit één specialisme óf als totaalontzorging. Maar altijd met de overtuiging dat wij bijdragen aan een veilige, duurzame en comfortabele woon-, werk- en leefomgeving voor iedereen!

Zo willen wij Samen Beter Bouwen!

Bergh Bouwgroep wenst je fijne feestdagen en een succesvol nieuwjaar toe!

Van maandag 21 december t/m vrijdag 1 januari zijn wij gesloten.

Trees for All

We zijn trots op al onze medewerkers voor hun inzet en flexibiliteit in het afgelopen jaar. De transitie naar Bergh Bouwgroep met daarbij de vernieuwde bedrijfsstrategie- en positionering én huisstijl hadden we niet zonder hen kunnen bereiken! Daar zijn we dankbaar voor.

De Kerstperiode is ook dé periode om onze medewerkers met een Kerstattentie in het zonnetje te zetten. Met de Kerstattentie van dit jaar denken we ook aan het milieu en een duurzame leefomgeving. Via de organisatie Trees for All planten we dit jaar voor iedere medewerker van Bergh Bouwgroep 2 bomen op basis van het 1-2 tree-principe. Voor iedere boom die in Nederland geplant wordt, wordt een boom gedoneerd aan één van de buitenlandse bosprojecten.

Trees for All kiest bewust voor projecten in ontwikkelingslanden om de bestaande tropische bossen te beschermen, nieuw bos aan te planten én de levensomstandigheden van de lokale bevolking te verbeteren. Daarbij komt dat bomen in de tropen sneller groeien en dus sneller meer CO2 opslaan.